Şerbet de alune

Printeaza

Şerbet de alune

Ingrediente:Şerbet de alune

  • 1 kg zahăr
  • 160 g alune sau migdale
  • vanilie
  • 1/41 apa
  • 60 g glucoza

 

Mod de preparare:

Alunele se prăjesc, se curăţă de pieliţă bine, se macină, apoi se pisează.

Din zahăr, apă şi vanilie se face şerbetul de vanilie şi se amestecă cu alunele pisate şi glucoza.

Dacă este prea consistent se mai pune puţin sirop de zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.