Sandvis cu curcan, ghimbir si menta

Printeaza

Sandvis cu curcan, ghimbir si menta din: baghete mici, pate din ficat de pui, castravete, friptură de curcan din ziua anterioară, maioneză, ardei iute roşu, frunze de mentă, morcovi, varză roşie, ghimbir, oţet din orez, zahăr.

Sandvis_cu_curcan_ghimbir_si_menta

Ingrediente:

  • 2 baghete mici
  • 50 g pate din ficat de pui
  • 1/4 castravete, feliat subţire pe diagonală
  • 140 g friptură de curcan din ziua anterioară, ruptă în bucăţi
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 ardei iute roşu, 1/2 tocat fin, 1/2 feliat
  • 1 mână de frunze de mentă

Pentru salata:

  • 2 morcovi mici, daţi pe răzăţoarea mare
  • 75 g varză roşie, feliată subţire
  • 1/4 linguriţă de ghimbir ras
  • 1/2 lingură oţet din orez
  • 1/2 linguriţă de zahăr

Mod de preparare:

Pentru a face salata, pune morcovii şi varza într-un bol mare.

Intr-un alt bol, mai mic, combină ghimbirul, otetul din orez, zahărul şi un praf de sare.

Toarnă acest dressing peste legume şi amestecă. Lasă deoparte salata cel puţin 15 minute.

Taie baghetele în două pe lungime şi întinde pateul pe jumătatea de jos.

Aşază deasupra salata preparată anterior, castravetele şi carnea de curcan.

Amestecă maioneza cu ardeiul iute tocat şi pune linguri de maioneză deasupra.

Presară frunzele de mentă şi feliile de ardei iute. Strânge sandviciul şi savurează-l.

Sandvis cu curcan, ghimbir si menta

Sandvis_cu_curcan_ghimbir_si_menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.