Salata cu spanac, migdale si boabe de fasole rosie

Printeaza

Salata cu spanac, migdale si boabe de fasole rosie din: mazare, porumb, boabe de fasole rosie, lamaie, spanac, ulei de masline, frunze de menta, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_spanac_migdale_si_boabe_de_fasole_rosie

  • 150 g mazăre
  • 100 g porumb (din conservă)
  • 100 g boabe de fasole roșie (din conservă)50 g
  • 1 lămâie
  • 1 legătură spanac proaspăt
  • 2 linguri ulei măsline
  • frunze de mentă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăță și se spală frunzele de spanac. Se fierbe mazărea timp de 15 minute în apă cu sare.

Se scurge spanacul de apă și se asamblează salata: peste frunzele de spanac se stoarce jumătate de lămâie, se toarnă o lingură de ulei, se presară sare și piper și se adaugă boabele de mazăre fierte, scurse și ele de apă.

Deasupra se adaugă migdalele, întregi sau tăiate feliuțe, boabele de fasole roșie și cele de porumb. La final, se presară din nou sare și piper după gust, suc de lămâie și ulei de măsline.

Se ornează și cu câteva frunze de mentă, menite să ofere rețetei un gust răcoritor. Se împarte salata în patru boluri.

Salata cu spanac, migdale si boabe de fasole rosie

Salata_cu_spanac_migdale_si_boabe_de_fasole_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.