Rulouri de curcan cu leurdă

Printeaza

Rulouri de curcan cu leurdă din: piept de curcan, leurda, morcov, radacina de pastarnac, ulei, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_de_curcan_cu_leurda

  • 860 g piept de curcan
  • 3 legatura leurda
  • 1 morcov
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pieptul de curcan în 12 feliuţe subţiri de circa 3-4 mm şi presăraţi- le cu sare şi piper. Curăţaţi, spălaţi şi daţi pe răzătoarea mare morcovul şi păstârnacul, apoi căliţi-le 2 – 3 minute în ulei. Adăugaţi leurda curăţată, spălată şi tocată mai mare şi mai lăsaţi 2 minute la foc mic.

Lăsaţi puţin să se răcească şi adăugaţi caşcavalul dat pe răzătoarea mare. Potriviţi de sare şi piper, omogenizaţi compoziţia şi puneţi pe fiecare feliuţă de piept de curcan căte 2 linguri din amestecul cu leurdă. Rulaţi carnea, prindeţi-o cu scobitori şi puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă, pe hârtie de copt.

Ungeţi-le cu puţin ulei şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceti rulourile de curcan la foc potrivit, circa 25-30 de minute. Serviţi câte 3 rulouri la porţie.

Rulouri de curcan cu leurdă

Rulouri_de_curcan_cu_leurda

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Rulourile de curcan trebuie sa le incerc neaparat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.