Rulada de porc cu carnat afumat

Printeaza

Rulada de porc cu carnat afumat din: fleica de porc, carnat afumat, ardei gras, frunze de busuioc, boia iute, cimbru, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_carnat_afumat

  • 1 kg fleica de porc
  • 1 carnat afumat
  • 1 ardei gras
  • frunze de busuioc
  • boia iute
  • cimbru
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spala carnea si tai-o astfel incat sa obtii o bucata mare si subţire. Amestecă boiaua cu cimbrul, o lingură cu ulei, sare şi piper şi unge carnea pe ambele părţi.

Curăţă ardeiul, trece-l printr-un jet de apă şi taie-l în felii subţiri. Spală frunzele de busuioc.

Aşază pe bucata de carne, la vreo doi centimetri de margine, cârnatul, iar lângă el pune feliile de ardei şi frunzele de busuioc.

Rulează strâns şi leagă bucata de carne cu sfoară.

Sărează şi piperează, apoi pune rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Stropeşte-o cu puţin ulei şi dă la cuptorul încins în prealabil. Lasă până ce se rumeneşte.Taie rulada numai după ce s-a răcit.

Rulada de porc cu carnat afumat

Rulada_de_porc_cu_carnat_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.