Rulada cu visine

Printeaza

Rulada cu visine din: oua, zahar pudra, miere de albine, nuca macinata, faina, bicarbonat, suc de lamaie, visine, zahar praf, margarina, zahar pudra, cacao, ulei, nuca de cocos.

 

Ingrediente:Deserturi_delicioase

  • 6 oua
  • 180 g zahar pudra
  • 3 linguri miere de albine
  • 50 g nuca macinata
  • 200 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • suc de lamaie

pentru crema:

  • 1 borcan de 400 g visine desfacute, cu sos cu tot
  • 200 g zahar praf
  • 200 g margarina

pentru glazura:

  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 linguri apa fiarta
  • nuca de cococs pentru decor

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi le baţi cu 180 g zahăr pudră.

Când albuşul este bătut bine, adaugi cele 3 linguri de miere, baţi în continuare, apoi adaugi cele 6 gălbenuşuri, bicarbonatul stins, mai baţi puţin, adaugi cele 50 g nucă măcinată şi iar baţi puţin.

La final, adaugi cele 200 g făină şi amesteci cu lingura de jos în sus, cu grijă, să nu de­ranjezi spuma.

Ungi o tavă cu untură, apoi dai tăvii un jet de apă rece, după care adaugi compoziţia preparată.

Pui tava la cuptor, iar după ce este gata, scoţi foaia pentru ruladă, o pui pe un prosop umed şi îl rulezi. între timp faci crema şi glazura.

Mixezi margarina cu zahărul praf, adaugi siropul de la vişine şi la final, vişinele.

Desfaci rulada, pui crema preparată şi rulezi din nou.

Pentru glazură amesteci ingredientele, apoi o torni peste ruladă şi presari în ploaie nucă de cocos.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.