Retete simple cu prune pe saturate

Printeaza

Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si care va fac ziua mai frumoasa.

retete_cu_prune

 

Compot de prune cu scortisoara

Compot_de_prune_cu_scortisoaraCompot de prune cu scortisoara din: prune, zahar, apa, cuisoare, scortisoara. Ingrediente: 5 kg prune 1 kg zahăr 3 litri apă 10 g cuişoare 1 baton scorţişoară   Mod de preparare: Se curăţă de codiţe şi se spală prunele. Se pun într-o oală mare zahărul, apa, cuişoarele şi batonul de scorţişoară. Se lasă la foc…

Read more »

Inghetata cu prune si parfe de castane

Inghetata_cu_prune_si_parfe_de_castaneInghetata cu prune si parfe de castane din: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, lapte, aluat, galbenus, frisca, prune, zahar, scortisoara, cuisoare, vin, amidon, vanilie, piure de castane, frisca. Ingrediente: blaturi: 120 g unt 120 g zahar 2 oua 230 g faina 1 lingurita praf de copt 80 ml lapte 450 g aluat de…

Read more »

Papară dulce cu prune

Papara_dulce_cu_prunePapară dulce cu prune din: prune, zahar, scortisoara, anason, vin, rom, oua, zahar vanilat, branza de vaci, gris, lapte, unt. Ingrediente: 500 g prune 230 g zahar 1 baton de scortisoara 1 anason stelat 150 ml vin rosu sec 50 g stafide eventual 60 ml rom 3 oua 1 lingura zahar vanilat 400 g branza…

Read more »

Sufleu de prune cu fulgi de migdale si frisca

Sufleu_de_prune_cu_fulgi_de_migdale_si_friscaSufleu de prune cu fulgi de migdale si frisca din: prune, briose, frisca, oua, lapte, zahar, zahar vanilat, unt, fulgi de migdale, zahar pudra. Ingrediente: 800 g prune 350 g briose sau felii de cozonac mai vechi 150 g frisca 3 oua 250 ml lapte 75 g zahar 1 lingura zahar vanilat 75 g unt…

Read more »

Tarta cu prune si cuisoare

Tarta_cu_prune_si_cuisoareTarta cu prune si cuisoare din: unt, faina, zahar brun, galbenusuri, sare, lapte, pesmet, prune, zahar brun, cuisoare, rachiu de prune, fulgi de migdale. Ingrediente: blat: 150 g unt 250 g faina 50 g zahar brun 2 galbenusuri 1 praf sare 1-3 linguri lapte topping: 3 linguri pesmet 1,2 kg prune 50 g zahar brun…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.