Reteta zilei: Peste gratinat pe pat de spanac

Printeaza

Peste gratinat pe pat de spanac din: peste alb, spanac, usturoi, unt, sare, piper, sos de smantana.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _06

Peste gratinat pe pat de spanac

Ingrediente: 

  • 700 g de pește alb
  • 1 kg spanac proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 20 g unt
  • sare si piper
  • sos de smantana

Mod de preparare:

Se spală spanacul și se usuca.
Se taie usturoiul și se prăjește în unt topit intr-o tigaie.
Adaugati spanacul, asezonati cu sare și piper și fierbeti cateva minute.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac
Ungeți un vas termorezistent si transferati spanacul in el.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _02
Asezonati peștele si asezati deasupra spanacului.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _03
Turnati peste sosul de smantana.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _04
Gratinati la cuptor la 180 ° C timp de 30-40 minute.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _05
Serviti fierbinte.

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _06

Peste gratinat pe pat de spanac

Peste_gratinat_pe_pat_de_spanac _06

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor eu dupa peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.