Prajitura Lido

Printeaza

 Prajitura Lido

Ingrediente:Prajitura Lido

  • 150 g unt
  • 250 g zahăr
  • 250 g nuci sau migdale
  • 8 ouă
  • vanilie
  • 30 g făină
  • 1 păhărel lichior de cireşe
  • 300 g şerbet de cafea
  • 50 g migdale prăjite

 

Mod de preparare:

Zahărul se amestecă cu gălbenuşurile, vanilia, lichiorul de cireşe sau alt lichior, apoi nucile sau migdalele prăjite şi măcinate şi la urmă albuşu­rile bătute spumă, făina şi untul topit.

Se coace 50 minute la cuptor do­mol într-o formă mai joasă, unsă şi presărată cu făină.

Cind s-a răcit se glasează cu şerbet de cafea şi se decorează cu migdale prăjite şi pere confiate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.