Pilaf cu carne de porc

Printeaza

Pilaf cu carne de porc din: ceapa, morcov, orez, pulpa de porc, condimente.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 căni de orez
  • 250 g pulpă de porc
  • condimente

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pui la călit ceapa tăiată mărunt, până devine sticloasă, după care adaugi apă, pui morcovul tăiat marunt şi carnea tăiată bucăţele mici.

Laşi să fiarbă pe jumăta­te, după care adaugi orezul şi condimentele şi laşi la fiert la foc mic până fierbe orezul.

Mai amesteci din când în când.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.