Peşte alb cu lămaie verde şi sos picant

Printeaza

Peşte alb cu lămîie verde şi sos picant din: ulei de masline, praf de ardei iute, frunze de spanac, sparanghel, fileuri de peste, ceapa verde, lamaie verde, sare si piper.

 

Ingrediente:Peste_alb_cu_lamîie_verde_si_sos_picant

 

Mod de preparare:

Pentru a obţine un sos picant, amestecă într-un castron praful de ardei iute cu uleiul, apoi introdu vasul în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde, întinde pe masă o folie de aluminiu pentru fiecare file şi pune pe mijloc jumătate din cantitatea de spanac şi cîte 6 tulpini de sparanghel.

Aşază peştele deasupra şi adaugă peste el jumătate din uleiul picant şi din cantitatea de ceapă tocată, apoi stoarce un sfert de lămîie verde.

Pune sare şi piper, după care înfăşoară totul în folia de aluminiu, avînd grijă să strîngi bine capetele, şi bagă la cuptor, la 230 de grade, timp de 10-12 minute, îţi ies 2 porţii.

Peşte alb cu lămîie verde şi sos picant

Peste_alb_cu_lamîie_verde_si_sos_picant

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste cu cartofi prajiti

Peste prajit cu lamaie

Peste prajit cu lamaie din: peste, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: cam 1 kg peşte 2 linguri făină 2-3 linguri ulei sare lămâie   Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi, apoi se curăţă de intestine şi în majoritatea cazurilor se elimină capul. Se spală bine şi se scurge de apă. Se taie apoi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • peste alb

1 comentariu

  1. Pestele facut in felul acesta este pur si simplu delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.