Ou la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de ou la cuptor din: ou, branza de vaca sau capra, rosie, ceapa verde, sare, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Ou la cuptor

  • 1 ou
  • 50 g brânză de vacă sau capră
  • 1 roşie mare
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare şi piper
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Ungi un vas termorezistent mic cu puţin ulei, ta- petezi fundul vasului cu un strat de roşii tăiate fe­lii, peste care presari puţină sare. Deasupra aşezi telemeaua tăiată felii, peste care picuri ulei.

Presari apoi un strat subţire de ceapă verde tă­iată fin. Pui oul dea­supra, condimentezi cu sare şi piper după gust, apoi dai vasul la cuptor pentru 20 de minute. Serveşti preparatul cald, cu pâine prajita.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ou la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.