Orez cu costita si carnati in straturi

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de orez, costita afumata, carnati, bulion, sare, piper si ulei.

Ingrediente : Orez cu costita si carnati in straturi

  • 1/2 kg orez
  • 3 linguri bulion
  • 300 g cârnaţi
  • 300 g costiţă afumată
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi orezul în 2 l de apă cu un praf de sare. In acest timp tai cârnaţii şi costiţa bucăţele şi le prăjeşti în vase separate. Când a fiert orezul, adaugi bulionul, potriveşti de sare şi piper şi mai dai în câteva cloco­te.

Pui apoi într-o cratiţă unsă cu ulei un strat de orez, unul de cârnaţi, orez, costiţa afumată şi termini cu orez. Dai apoi cratiţa la cuptor pentru 15-20 de minute. Când mâncarea este gata, o laşi puţin să se răcească şi o scoţi pe o farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.