Nuci umplute cu crema

Printeaza

Nuci umplute cu crema

Nuci umplute cu crema din: oua, praf de copt, zahar pudra, ulei, faina, vanilie, lamaie.

 

Ingrediente aluat:

  • 3 ouă
  • 1 pacheţel praf de copt
  • 1 pahar zahăr pudră
  • 1 pahar ulei
  • 500 g făină
  • vanilie
  • coajă de lămâie

Ingrediente cremă:1/2 l lapte dulce, 1 cană cu zahăr, 3-4 linguri făină, 3 linguri cu cacao, 1/2 pachet de margarină, zahăr vanilat, esenţe.

 

Mod de preparare:

Freci ouăle întregi cu praful de copt şi zahărul pudră, adaugi uleiul ca la maioneză, vanilia şi făina în ploaie. Rupi din cocă şi faci biluţe, după aceea încingi forma de nuci şi le coci la foc iute.

După ce s-au copt, le laşi la răcit şi, după 2 ore, le umpli cu cremă.

Amesteci toate ingredientele, în afară de margarină şi mirodenii şi le fierbi până se îngroaşă. După ce s-a răcit compoziţia, adaugi margari­na şi mirodeniile. Amesteci bine până obţii o cremă omogenă.

După ce ai umplut nucile cu cremă, le tăvăleşti prin zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • nuci umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.