Muschiulet de porc rulat

Printeaza

Muschiulet de porc rulat din: muschi de porc, costita, sunca, usturoi, smantana, mustar, bulion, patrunjel, cimbru, legume, sare, piper.

 

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_rulat

  • 600 g muşchi de porc
  • 100 g costiţă afumată
  • 100 g şuncă de praga
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 200 ml smântână
  • 2 linguri bulion
  • 1 linguriţă muştar iute
  • pătrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • legume uscate

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul în patru bucăţi, le baţi bine cu ciocanul de lemn, presari condimente şi legume uscate.

Şunca o tai în patru felii, costiţa o tai cubuleţe pe care le amesteci cu usturoiul pisat, pătrunjelul tocat şi cimbrul.

Pe o felie de muşchi pui o felie de şuncă, un strat de costiţă, piper şi sare, dacă mai este nevoie.

Rulezi muşchiul, îl fixezi cu scobitori, să nu iasă umplutura şi îl pui să se frigă pe grătar sau pe plită.

Serveşti muşchiul cu sosul preparat din smântână, muştar iute şi bulion, pe care l-ai fiert 15 minute la foc mic.

Muschiulet de porc rulat

Muschiulet_de_porc_rulat

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Muschi de porc cu piper

Muschi de porc cu piper

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.