Morcovi caramelizaţi

Printeaza

Morcovi caramelizaţi

Morcovi caramelizaţi

Ingrediente:

  • 8 morcovi
  • 120 ml suc de portocale
  • o lingură de coajă de portocală
  • 3 linguri de zahăr brun
  • un vârf de cuţit de nucşoară
  • 3 linguri de unt

Preparare:

Mor­covii se curăţă de coajă şi se taie în feliuţe groase. Se pun la fiert într-o oală cu apă şi sare, apoi se scurg de apă.

Intr-o tigaie se încinge untul şi se adaugă zahărul, sucul de portocale, coaja de portocale şi nucşoara. Se pun şi feliile de morcovi.

Se lasă pe foc, având grijă ca morcovii să fie acoperiţi de sos. Alte variante ale acestei reţete includ printre condimente ghimbirul şi menta.

Morcovi caramelizaţi

Morcovi caramelizaţi.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • morcovi caramelizati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.