Mamaliga gustoasa

Printeaza

Mamaliga gustoasa din: apa, sare, malai.

Ingrediente: Mamaliga_gustoasa

  • 2 l apa
  • 1/2 kg malai
  • sare

Mod de preparare:

Pui apa la fiert cu sare, in tuci de fonta. Dupa ce da in clocot, adaugi malaiul, fara a amesteca si lasi la fiert, aproximativ 20 de minute. Dupa ce a fiert, amesteci cu facaletul, pana se incorporeaza tot malaiul si obtii o mamaliga vartoasa.

Dai o forma rotunda si mai lasi cateva minute pe foc, sa se raceasca. Rastorni mamaliga pe un tocator de lemn si o tai felii cu un fir de ata.

Servesti cu branza si ceapa.

Mamaliga gustoasa

Mamaliga_gustoasa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.