Macrou cu rosii, masline si capere

Printeaza

Macrou cu rosii, masline si capere din: macrou, faina, rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel verde, marar verde, sare, piper.

Ingrediente:Macrou_cu_rosii_masline_si_capere

  • 1 kg macrou
  • 2 linguri faina
  • 3-4 rosii
  • 50 g masline
  • 50 g capere
  • 20 g zahar
  • 10 ml otet
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti pestele, ii tai capul si sripioarele inotatoare si il portionezi. Treci bucati prin faina, apoi le prajesti la foc iute. Speli rosii, le cureti de cotoare, le tai in rondele si le pui la fiert impreuna cu zaharul, otetul diluat cu apa, verdeturile fin tocate, sare si piper dupa gust.  Continui fierberea pana se ingroasa sosul.

In sosul obtinut, adaugi macroul prajit, maslinele si caperele si le fierbi timp de 5 minute, la foc mediu. Stingi focul si lasi preparatul sa se raceasca acoperit cu un capac, ca sa se intrepatrunda aromele. poti servi preparatul si cald, si rece.

Macrou cu rosii, masline si capere

Macrou_cu_rosii_masline_si_capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.