Limba de vita in sos tomat

Printeaza

O reteta gustoasa de limba de vita cu: ulei, pasta de tomate, suc de rosii, faina, ceapa, masline, boia de ardei dulce, patrunjel.

Ingrediente:Limba de vita in sos tomat

  • 100 ml ulei
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 100 ml suc de roşii
  • 1 lingură făină
  • 6 cepe
  • 500 g limbă de vită
  • 100 g mă­sline (fără sâmburi)
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 1 legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Se opăreşte limba, se curăţă de pieliţa albă, apoi se pune la fiert în apă cu 1 linguriţă sare. Când este bine fiartă, se taie fideluţă şi se prăjeşte în ulei, împreună cu ceapa tocată julienne.

Se adaugă sucul de roşii, boiaua de ardei, pasta de tomate şi făina desfăcută în 150 ml apă rece. Preparatul se lasă să fiarbă la foc mic, 30 de minute. Se serveşte presărat cu pătrunjel verde tocat.

Limba de vita in sos tomat

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • limba de vita cu sos
  • limba de vitel cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.