Fursecuri gustoase de ciocolată

Printeaza

O reteta simpla de fursecuri de ciocolata din: unt, zahar, zahar brun, ou, esenta de vanilie, faina si fulgi de ciocolata.

Ingrediente:Fursecuri de ciocolată

  • 115 g unt
  • 100 g zahăr alb
  • 100 g zahăr brun
  • 1 ou
  • 1 esenţă de vanilie
  • 175 g făină
  • 150 g fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

 

Freacă untul cu zahărul şi adaugă vanilia. Amestecă bine. Adaugă făina şi, după ce se omogenizează, pune fulgii de ciocolată. Intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune câte o lingură din amestecul de ingrediente.

Nu le înghesui, pentru că, prin coacere, moviliţele de amestec se vor întinde. Coace fursecurile 15 minute în cuptorul încins la 170 de grade. Chiar dacă sunt rumene doar pe margine şi ţi se par prea mgi la mijloc, nu lăsa tava mult în cuptor, pentru că fursecurile se întă¬resc după ce se răcesc

Fursecuri de ciocolată

Fursecuri de ciocolată

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.