Fursecuri cu seminte de dovleac – usor de preparat

Printeaza

Fursecuri cu seminte de dovleac din: piure de dovleac, ou, vanilie, zahar, faina, fulgi de ovaz, sare, praf de copt, scortisoara, nucsoara, cuisoare, seminte de susan, seminte de dovleac, fructe.

 

Ingrediente:Fursecuri_cu_seminte_de_dovleac

  • 100 g piure de dovleac
  • 1 ou
  • 1 lingură esenţă de vanilie
  • 100 g zahăr
  • 50 g făină
  • 150 g fulgi de ovăz
  • 1 praf de sare
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1/4 linguriţă nucsoara
  • 1/4 linguriţă cuisoare
  • 100 g seminţe de susan
  • 50 g fructe uscate
  • 50 g seminţe de dovleac

 

Mod de preparare:

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi dai drumul la cuptor.

Amesteci toate ingredientele uscate, în afară de fructe şi seminţe de susan, adaugi oul, piureul de dovleac şi esenţa de vanilie.

La final, pui fructele uscate tocate si seminţele de susan.

Iei cu lingura din compoziţie şi formezi fursecuri direct în tavă.

Le ţii la cuptor 12-15 minute.

 

Fursecuri cu seminte de dovleac

Fursecuri_cu_seminte_de_dovleac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Fursecuri

Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă

Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata neagra, migdale. Fursecurile cu ciocolată și migdale sunt o delicatesă de casă perfectă pentru a satisface pofta de dulce. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri moi, […]

 

Reteta zilei: Fursecuri cu nuca de cocos

Fursecuri cu nuca de cocos din: faina, unt, fulgi de cocos, zahar, ou, lapte, vanilie, praf de copt, sare. Ingrediente: 2 căni de făină 1/2 cană de unt nesărat, moale 1 1/3 cană de fulgi de cocos 1/2 cană zahăr 1 ou 1/4 cană de lapte 1 linguriță esenta de vanilie 1/2 linguriță praf de […]

 

Reteta zilei: Fursecuri cu branza

Fursecuri cu branza din: unt, sare, piper, faina, oua, branza, lapte.   Ingrediente: 100 g unt ½ lingurita sare ½ linguriță de piper negru 125 g făină integrală 3 ouă 100 g brânză rasă Gruyère lapte     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 190C. Într-o cratiță puneți untul împreună cu 250 ml apă, sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.