Dovlecei umpluti cu orez

Printeaza

O reteta de dovlecei umpluti cu orez din: dovlecei, orez, ceapa, morcov, arde gras, supa de legume, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 dovlecei potriviti
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 300 ml supa de legume
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi orezul în 2-3 ape, apoi fierbeţi-l în supa de legume. Tăiaţi dovleceii în segmente de 8-1 Ocm, scoateţi-le miezul şi fierbeţi-i în apă cu puţină sare, 10 minute. Curăţaţi legumele, spălaţi-le, tocaţi-le mărunt şi căliţi-le 4-5 minute în ulei.

Adăugaţi orezul fiert, pătrun­jelul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper. Cu acest amestec umpleţi dovleceii, puneţi-i pe o tavă şi puneţi tava la cuptor pentru 15-20 de minute.

Dovlecei umpluti cu orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.