Dovlecei cu maioneza

Printeaza

Dovlecei cu maioneza

Iei 2-3 dovlecei mai mari, îi cureţi de coajă şi de sâmburi, îi razi pe răzătoarea mai maie şi îi pui la fiert.

Când sunt moi îi scoţi şi îi scurgi foarte bine.

Faci o maioneză din 2 gălbenuşuri (unul fiert ş unul crud), ulei, muştar, sare, zeamă de lămâie.

Cureţi şi aureşti în ulei 2 cepe mai mari tăiate mărunt.

După ce s-au răcit, le amesteci cu dovleceii şi maioneza şi pui sare după gust.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.