Cotlet cu ficătei

Printeaza

Cotlet cu ficătei

Ingrediente:Cotlet cu ficătei

  • 2 bucăţi cotlet fără os
  • 150 g ficăţei
  • 50 g salam uscat
  • 100 g caş
  • 100 g gogaşar roşu
  • 50 g ceapă

Pentru garnitură:

  • 250 g păstăi
  • 2 cartofi
  • 200 g ciuperci
  • 200 g morcovi

 

Mod de preparare:

Cotletul tăiat portofel se umple cu ficăţeii care s-au că­lit cu ceapa şi gogoşarul tăiat cubuleţe. Se prinde cotletul cu scobi­tori. Se dă la cuptor 30-40 de minute cu puţină apă.

Se pregătesc ciupercile, se călesc în puţin ulei. Se fierb păstăile, morcovii şi cartofii în apă cu sare. Se pune pe o farfurie plată cotletul umplut cu ficăţei şi se îmbracă în salam uscat, tăiat felii foarte subţiri.

Se dă la cuptor aproximativ 3 minute. După ce se scoate din cuptor se pune garnitura din păstăi, morcov, cartofi şi ciuperci. Se ornează cu ridichi, castra­vete şi roşii cherry.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mda, cam multa carne in aceeasi reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.