Ciorba radauteana cu smantana

Printeaza

Ciorba radauteana cu smantana din: gaina, ceapa, morcov, patrunjel, ardei gras, pastarnac, telina, smantana, usturoi, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 gaina
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • 500 g smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pârliţi găina la flacăra aragazului, tăiaţi-o în bucăţi, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 4 litri de apă şi 1 lingură cu sare.

După ce luaţi spuma, puneţi legumele curăţa­te, spălate şi tăiate în cubuleţe.

Fierbeţi ciorba până când carnea este bine fiartă, apoi adăugaţi smântână amestecată cu ouăle, usturoiul, zeama de lămâie şi potriviţi de sare şi piper.

Lăsaţi să mai fiarbă 5 minute şi serviţi ciorba cu patrunjel tocat marunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.