Cartofi noi cu sos picant

Printeaza

Cartofi noi cu sos picant

Căleşti 1 ceapă tocată mărunt şi 2 căţei de usturoi zdrobiţi în 2 linguri de ulei timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugi 1 linguriţă de boia de ardei iute, 400 g roşii tăiate cubuleţe şi 1 lingură de bulion.

Potriveşti de sare şi piper şi le fierbi la foc mic până când sosul se îngroaşă. între timp, încingi 1 lingură de ulei şi 25 g unt şi prăjeşti 1 kg cartofi noi, tăiaţi cuburi mari, timp de 15 minute, până se rumenesc.

Pui cartofii într-un castron pentru salată, torni deasupra sosul şi amesteci. Presari deasupra măsline negre fără sâmburi. îi poţi servi cu bucăţele de came sau peşte fript.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.