Cartofi cu ciuperci si sos de smantana

Printeaza

Cartofi cu ciuperci si sos de smantana

Ingrediente:Cartofi cu ciuperci si sos de smantana

  • 1,5 kg cartofi
  • 250 g ciuperci
  • 150 g unt
  • 250 g smantana
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se taie in felii si se calesc in unt. Se fierbe laptele cu smantana. Se asezoneaza si se lasa la fiert 10 minute la foc mic.

In sos se adauga cartofii si ciupercile si se mai fierb inca 10 minute. Se servesc cu unt si marar deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.