Carne de pasăre cu măsline

Printeaza

Carne de pasăre cu măsline din: carne fiarta, masline, rosii, ardei, ceapa, sare, otet, zahar, verdeata, ulei.

Ingrediente:Carne de pasăre cu măsline

  • carne fiarta de la supa
  • 100 g masline
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita cu otet
  • 1 lingura cu zahar
  • verdeata
  • 4 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa, o căliţi în ulei 2-3 min, adăugaţi ardeiul şi roşiile tăiate felii subţiri, adăugaţi 1 pahar cu apă, fierbeţi acoperit la foc mic. Fierbeţi măslinele, le spălaţi, le puneţi în sos, adăugaţi apă, oţet, zahăr, sare şi fierbeţi până când zarzavatul s-a înmuiat de tot.

Puneţi carnea, presăraţi verdeaţă tocată şi serviţi caldă sau rece, cu pâine proaspătă şi vin alb sec.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.