Broccoli si conopida in aluat de clatita

Printeaza

Broccoli si conopida in aluat de clatita din: broccoli, conopida, oua, faina, usturoi, lapte, apa minerala, piper, ulei, rosii.

Ingrediente:Broccoli si conopida in aluat de clatita

  • 4-5 tulpini de broccoli
  • 1 conopid
  • 2 oua
  • 6 linguri cu faina
  • 4-6 catei de usturoi zdrobit
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 pahar cu apa minerala
  • piper macinat
  • 1 cana cu ulei
  • 4-6 rosii

 

Mod de preparare:

Spalati broccoli si conopida sub jet de apa, lasati-le sa stea 20 minute in apa cu sare, apoi scurget, desfaceti-le buchete mari si lasati sa fiarba 10 minute in apa care clocoteste. Faceti un aluat de clatita din oua, faina, lapte si putina apa minerala.

Turnati in aluat: piper macinat, usturoi zdrobit si 1/2 lingurita cu sare. Infainati un planseu cu 1 lingura de faina. Scoateti legumele din apa, scurgeti 5 minute, infainati buchetele de broccoli si conopida, treceti prin aluat si rumeniti in ulei fierbinte.

Scoateti pe servetele, treceti pe platou. Serviti aperitivul langa rosii felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.