Reteta bors de pui

Printeaza

Reteta bors de pui din: pui, apa, bors, morcov, patrunjel, ceapa, rosii, orez, marar, ou, sare.

Ingrediente:Reteta bors de pui

  • 1 pui tînăr
  • 2 l apă
  • borş
  • 1 pătrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 2 linguri orez
  • 1/2 lingură mărar şi pătrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate ca fideaua se pun la fiertcu apa. Cînd zarzavatul este fiert pe jumătate, se adaugă puiul tăiat bucăţi şi măruntaiele lui, sarea, orezul spălat şi roşiile fără pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi.

Se spumează, se adaugă borşul fiert şi strecurat (cantitatea după gust).

Cînd bucăţile de pui sînt aproape fierte, se adaugă verdeaţa. Se serveşte dres cu un ou bătut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.