Antricoate mexicane

Printeaza

Antricoate mexicane din: antricot de vita, ou, ceapa, marar, patrunjel, ansoa, morcovi, mazăre, fasole, conopidă, unt, lapte.

Ingrediente:

  • 1,5 kg antricoate de vită
  • 5 ouă
  • 2 fire de ceapă verde
  • câte 1/2 de legătură de mărar şi pătrunjel
  • 4 fileuri de anşoa
  • 200 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 200 g fasole verde
  • 1 conopidă mică
  • 120 g unt
  • 2 linguri de lapte

Mod de preparare:

Frigeţi antricoatele, fără să le rumeniţi prea tare, şi puneţi-le pe platou. Puneţi peste fiecare, antricot câte 1 lingură de jumări de ouă. Restul ouălor, combinaţi-l cu piper, ceapă verde, verdeţuri tocate, fileurile de anşoa şi 2 linguri de lapte.

Pregătiti din amestec jumări. Garnisiţi friptura cu legume fierte şi sotate în unt. Peste jumări puneţi puţin sos de friptură.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.