Antreu bicolor

Printeaza

O reteta de antreu bicolor din: somon afumat, cartofi, patrunjel, unt, smantana, orez, lapte, rosii uscate si sare.

Ingrediente:Antreu bicolor

  • 100 g somon afumat
  • 500 g cartofi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 200 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 ceşcuţă cu orez cu bob lung
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 1 ceapă, câteva roşii uscate
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în 50 g de unt până devine sti­cloasă. Pune orezul şi toarnă uşor trei ceşcuţe cu apă călduţă. Adaugă un praf de sare şi lasă să fiarbă încet. La final, pune somonul afumat rupt în fâşii mici şi roşiile uscate tăiate cât mai mărunt.

Separat, curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă rece cu sare. Scurge-i şi pasează-i. Adaugă smân­tână şi 150gde unt. Toarnă puţin lapte până obţii un piure bine legat. Potriveşte gus­tul de sare şi aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

In mici forme cu pereţi detaşa­bili, pune un strat de piure, altul de orez, din nou piure, iarăşi orez. Lasă la rece 15 minute, apoi scoate preparatul din for­mă şi toarnă deasupra unt topit amestecat cu verdeaţă.

Antreu bicolor

Antreu bicolor

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.