Ananas umplut

Printeaza

Ananas umplut

Ingrediente:

Ananas umplut

  • 1 ananas
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 4 rosii
  • 1 ardei gras
  • 300 g fructe de mare asortate, congelate
  • patrunjel
  • 50 g margarina
  • sare
  • piper
  • curry

Mod de preparare:

Intr-un vas termorezistent uns cu margarina, amestecă orezul spălat cu ceapa tăiată mărunt, dovlecelul trecut prin răzătoarea mică, ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe.

Adaugă fructele de mare decongelate, verdeaţa tocată fin. Presară un praf de sare, piper şi curry.

Acoperă totul cu apro­ximativ 600 ml apă şi iasă la cuptor cam 30-40 de minute, intre timp, taie ananasul pe jumătate şi îndepărtează cu grijă pulpa.

Umple lumătăţile de ananas cu amestecul de orez răcit. Adaugă şi câteva cubuleţe de ananas şi chiar şi câteva stafide.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.