Acadele

Printeaza

Acadele din: zahar, unt, susan, nuca de cocos.

Ingrediente:Acadele

  • 500 g zahar
  • 50 g unt
  • 100 g susan
  • 100 g nuca de cocos

 

 

Mod de preparare:

Topesti zaharul intr-o oala cu fundul gros. Cand s-a topit, adaugi tot susanul si cocosul. Apoi adaugi untul. Susanul si cocosul se vor carameliza imediat ce iau contactul cu zaharul fierbinte. Rastorni amestecul pe un fund de lemn foarte bine umezit.

Nivelezi compozitia cu facaletul ud. Imediat asezi din loc in loc bete de frigarui. Apoi tai patrate cu cutitul umed si incerci tot cu mana uda sa formezi acadele cat mai ciudate ca forma.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.