Telina cu unt

Printeaza

Telina cu unt din: franzela, telina, unt, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Telina cu unt

  • 2 felii de franzelă
  • 3 teline
  • 2 linguri cu unt
  • 1 cană cu supă de carne
  • sare
  • piper boabe
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ţelina de coajă, spălaţi-o, tăiaţi-o bastonaşe şi căliţi-o în unt. Stingeţi cu supă de carne sau de zarzavat, fierbeţi înăbuşit cu sare şi puţin piper boabe.

Când se poate consuma, adăugaţi cubuleţe mici de pâine prăjite în unt, presăraţi verdeaţă tocată şi serviţi salata caldă sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.