Supa de ciuperci cu rosii si orez

Printeaza

Supa de ciuperci cu rosii si orez din: morcovi, ţelină, ceapă, usturoi, orez, ciuperci, ulei, rosii, supa de legume, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 1 lingură orez
  • 500 g ciuperci
  • 3 linguri ulei
  • 6 roşii bine coapte
  • 100 ml supă legume
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dai rădăcinoasele prin râzătoare şi le pui la fiert în 2,51 de apă.

Separat, tai ciupercile, bine spălate, feliuţe, cu tot cu codiţe, încingi uleiul şi pui la călit ceapa tăiată mărunt, adaugi usturoiul mărunţit, ciupercile, sare şi piper după gust, amesteci şi torni supa de legume.

Laşi să fiarbă, acoperit, 10 minute, apoi le răstorni în oala cu legume.

Adaugi orezul spălat, îl ţii să se fiarbă şi pui roşiile date prin râzătoare. După 10 minute, opreşti focul şi presari pă­trunjelul.

Supa de ciuperci cu rosii si orez

Supa_de_ciuperci_cu_rosii_si_orez

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.