Salata cu varza rosie, piept de pui si dovleac

Printeaza

Salata cu varza rosie, piept de pui si dovleac din: piept de pui, dovleac, varza rosie, varza chinezeasca, ulei de masline, otet balsamic, morcov, susan, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_varza_rosie_piept_de_pui_si_dovleac

  • 300 g piept de pui
  • 300 g felii de dovleac
  • 200 g varza rosie mica
  • 1 varza chinezeasca
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 morcov mic
  • 50 g susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coci feliile de dovleac în cuptor, până se pătrund. Prăjeşti într-o tigaie seminţele de susan, amestecând uşor, ca să nu se ardă. După ce dovleacul s-a copt şi s-a răcit, îl tai în cuburi, cu un cuţit bine ascuţit. Speli carnea, o tai în fâşii subţiri şi le frigi, apoi le presari cu piper şi sare.

Tai fideluţă cele două tipuri de varză. Cureţi morcovul şi îl dai pe râzătoare. Pui într-un bol carnea, dovleacul şi legumele. Presari sare după gust, stropeşti ingredientele cu ulei şi oţet şi amesteci salata prin răsturnări repetate. La sfârşit, presari seminţele de susan şi serveşti salata imediat.

Salata cu varza rosie, piept de pui si dovleac

Salata_cu_varza_rosie_piept_de_pui_si_dovleac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.