Ruladă din carne de vită cu ananas

Printeaza

Ruladă din carne de vită cu ananas din: muschi de vita, ananas, seminte de pin, pesmet, parmezan, smantana, menta, busuioc, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ruladă din carne de vită cu ananas

  • 800 g muschi de vita
  • 4 felii ananas
  • 4 linguri muguri (seminte) pin
  • 1/3 pahar pesmet alb
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri smantana lichida
  • 2 crengute menta
  • 2 crengute busuioc
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui frunzele de mentă şi de busuioc în blender şi le toci mărunt, preună cu mugurii de pin.

Intr-un castron, amesteci plantele cu parmezanul şi smântână şi amesteci uşor.

Speli carnea, o usuci şi o tai în 4 bucăţi, apoi iei fiecare bucată şi o baţi cu ciocanul de şniţele. înveleşti mai întâi carnea în folie de bucătărie pentru a nu stropi în jur.

Pe fiecare felie de carne bătută pui câte o felie de ananas şi umplutură, apoi rulezi uşor.

Prinzi marginile cu scobitori, ca să nu se desfacă. Prăjeşti într-o tigaie cu ulei încins fiacare bucată, câte 3 minute pe fiecare parte.

Opreşti apoi focul, acoperi cu un capac şi laşi aşa 10 minute, după care poţi servi carnea.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.