Retete de Revelion: Salata cu carne de vitel si sfecla

Printeaza

Salata cu carne de vitel si sfecla din: carne de vitel, castraveti marinati, sfecla, telina, morcovi, cartofi, maioneza, patrunjel, matat si piper.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Salata_cu_carne_de_vitel_si_sfecla

  •  200 g carne de vitel (macra prajita)
  • 2 castraveti marinati
  • o sfecla fiarta
  • o radacina de telina
  • 250 g morcovi fierti
  • 250 g cartofi fierti
  • un pahar de maioneza
  • frunze de patrunjel si de marar
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Carnea de vitel, sfecla, telina si castravetii se taie cubulete. Morcovul si cartofii se taie cubulete mici. Se amesteca cu ingredientele pregatite. Salata se drege cu maioneza si piper. Totul se amesteca bine, se pune intr-un bol si se orneaza cu verdeata.

Salata cu carne de vitel si sfecla

Retete_de_Revelion_Salata_cu_carne_de_vitel_si_sfecla

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.