Medalioane cu ciuperci
PrinteazaMedalioane cu ciuperci din: ciuperci, ceapa verde, cascaval, inele de ceapa prajite, file de porc, sare, piper si boia dulce.
- 300 g ciuperci Champignon
- 1 legatura ceapa verde
- 200 g cascaval ras
- 125 g inele de ceapa prajite
- 1 kg file de porc
- sare
- piper
- boia dulce
Mod de preparare:
Se şterg ciupercile cu un prosop umed şi se taie mărunt. Se taie ceapa verde rondele. Se asază ambele într-un bol şi se amestecă împreună cu caşcavalul şi ceapa prăjită. Se încinge cuptorul la 225°C. Se unge o tavă şi se tapetează cu hârtie de copt.
Se spală carnea sub jet de apă rece şi se şterge cu prosoape de bucătărie; se taie în 16 felii, care se bat puţin. Se condimentează cu sare şi piper şi se aşază pe tavă, la distanţă unele de altele. Se repartizează deasupra amestecul de caşcaval ras şi se pudrează cu boia; se coc cea 15-20 de minute. Se servesc fierbinţi.
Medalioane cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- file de porc
Nu prea ma omor si chiar nu mi place