Supa de iarna cu betisoare de cartofi

Printeaza

Supa de iarna cu betisoare de cartofi din: morcovi, telina, pastarnac, ceapa, patrunjel, cartofi, frunze de varza, praz, apa, suc de rosii, patrunjel verde, unt, sare si piper.

 

Ingrediente:Supa_de_iarna_cu_betisoare_de_cartofi

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 pastarnaci
  • 2 cepe
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 cartofi
  • 2 frunze de varza
  • 2 fire de praz
  • 2,5 l apa
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul, îl speli şi îl pui la fiert (mai puţin cartofii) în apă rece.

După ce a început să fiar­bă, pui o parte din sare, acoperi cu capac şi laşi în continuare la fiert.

Intre timp, cartofii curăţaţi şi spălaţi, îi tai subţire, în formă de beţişoare.

Când zarzavatul e foarte bine fiert, strecori supa în altă oală, aşezi oala cu supă la foc, adaugi untul, sucul de roşii şi cartofii şi mai laşi să fiarbă timp de $0 de minute, iei oala de pe foc şi potriveşti gustul de sare şi de piper.

Presari pătrunjel verde tocat.

Supa de iarna cu betisoare de cartofi

Supa_de_iarna_cu_betisoare_de_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

 

Supa de iarna cu somon si masline

Supa de iarna cu somon si masline din: somon proaspăt, capere murate, morcov, castraveţi muraţi, măsline (negre şi verzi), supă de legume, zeama de la o lămâie, ceapă, ulei, sare, patrunjel, piper. Ingrediente:  300 g somon proaspăt  100 g capere murate  1 morcov mic  2 castraveţi muraţi  100 g măsline (negre şi verzi)  1 l supă de legume  zeama de la o lămâie […]

Supa de iarna cu carne de vita

Supa de iarna cu carne de vita din: legume, piept de vita, galbenusuri, cascaval, smantana, unt, patrunjel, ulei, hrean si sare. Ingrediente: 500 g legume (morsov, ceapa, telina, pastarnac) 750 g piept de vita 2 galbenusuri 1 00 g cascaval ras 2 linguri smantana 50 g unt 1 legatura patrunjel 50 ml ulei 1 lingura […]

 

Supa italiana de iarna

Supa italiana de iarna

Supa italiana de iarna din: morcovi, gulie, telina, rosii, fasole, ardei, sfecla, patrunjel, cascaval ulei. Ingrediente: 3 morcovi 1 gulie 1ţelină 2 roşii în bulion 100 g fasole albă fiartă ardei gras roşu sfeclă roşie 1 legătură pătrunjel 50 g caşcaval ulei dacă se poate din sâmburi de măsline   Mod de preparare: Cureţi ceapa, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. arata ft bine, mai ales cartofii taiati asa

  2. Ciudata supa asta de iarna

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.