Pilaf cu branza si usturoi

Printeaza

Pilaf cu branza si usturoi din: supa de legume, ceapa, ciuperci, usturoi, orez, suc de lamaie, coaja de lamaie, chives, crema de branza, usturoi si verdeturi.

Ingrediente:Pilaf_cu_branza_si_usturoi

  • 500ml supă de legume
  • 1 ceapă feliată
  • 300g ciuperci de mai multe feluri, tocate
  • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • 200g de orez basmati şi orez sălbatic
  • sucul şi coaja rasă de la 1 lămâie
  • 1 pungă mică de chives, tocat
  • 6 linguri cremă de brânză amestecată cu usturoi şi verdeţuri

 

Mod de preparare:

Se pun două linguri de supă într-o cratiţă nonaderentă, în care se fierbe ceapa timp de 5 minute, până când se înmoaie – se adaugă încă un strop de supă dacă începe să se usuce. Se adaugă ciupercile şi usturoiul şi se gătesc timp de încă 2 minute. Se adaugă orezul, coaja şi sucul de lămâie, amestecând bine.

Se toarnă supa rămasă, se asezonează şi se fierbe totul. Se dă focul încet, se acoperă cratiţa şi se fierbe la foc mic timp de 25-30 de minute până când se înmoaie orezul. Se amestecă jumătate din cantitatea de chives şi de brânză, apoi se serveşte cu topping din restul de brânză şi chives.

Pilaf cu branza si usturoi

Pilaf_cu_branza_si_usturoi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Un pilaf simplu si bun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.