Ficatei cu ciuperci si kaizer

Printeaza

Ficatei cu ciuperci si kaizer din: ficat de pui, kaizer, ciuperci, ceapa verde, patrunjel verde, mustar, ulei, sare, piper si cimbru.

Ingrediente:Ficatei cu ciuperci si kaizer

  • 1 kg ficat de pui
  • 300 g kaizer feliat
  • 300 g ciuperci
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2-3 linguri muştar
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti într-o lingură de ulei. Prepari un sos din muştar, o lingură de ulei, cimbru, sare şi piper, după gust într-o tigaie mai adâncă sau un vas ter­morezistent, aşezi ceapa, puPfelii de hai- zer unse cu muştar doar pe partea de sus până acoperi ceapa.

Speli ficăţeii,îi piperezi, după gust, şi-i aşezi unul câte unul peste kaizer. Acoperi ficăţen cu un strat din felii de haizer unse cu muştar şi aşezate cu partea unsă în jos. Cureţi de coajă ciupercile, le feliezi şi le aşezi peste kaizer.

Introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

Cu 10 minute îna­inte de a fi gata, presari pătrunjelul verde tocat mărunt şi dai din nou la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.