Coaste cu rozmarin la gratar

Printeaza

Coaste cu rozmarin la gratar din: coaste de porc, miere, sos de soia, zahar, ghimbir, usturoi, pasta de roii, rozmarin, scortisoara, sare, piper.

Ingrediente:Coaste cu rozmarin la gratar

  • un kg coaste de porc
  • 80 ml miere
  • 60 ml sos de soia
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1/2 linguriţă ghimbir ras
  • 3 căţei usturoi
  • 2 linguri pastă de roşii
  • o linguriţă rozmarin
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Coastele se aşază într-un singur strat într-un vas de porţelan sau plastic.

Ingredientele pentru marinată se amestecă şi apoi se ung coastele pe ambele părţi. Se acoperă si se lasă la frigider peste noapte.

Se pun coastele pe grătarul încins, ungându-le periodic cu sos de marinată. După ce s-au rumenit, se scot şi se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.