Crevete in crusta

Printeaza

Crevete in crusta din: crevete, ulei, zahar, sare, vin, bicarbonat, ghimbir.

Ingrediente:Crevete in crusta

  • 6 crevete de mărime medie
  • 4 linguri ulei de arahide
  • 4 linguri zahăr
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 1/2 lingură vin
  • 1/3 linguriţă bicarbonat
  • 1 lingură rădăcină ghimbir tocat

 

Mod de preparare:

Crevetele, spălate şi curăţate, se aşază în tigaia cu uleiul încins de arahide, unul lângă altul. Se prăjesc până ce capătă culoarea roşu-închis şi se scot din tigaie.

Se prăjeşte ghimbirul şi, imediat ce-şi degajă aroma, se adaugă vinul, crevetele, trei-patru linguri cu apă fiartă cu zahăr, sare şi bicarbonat.

Se lasă până ce dă în clocot, se trece focul pe mic şi se lasă să fiarbă, sub capac, încă aproximativ zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.