Chirosti bucovineni cu branza si lamaie

Printeaza

Chirosti bucovineni cu branza si lamaie din: făină, lapte, două ouă, ulei, sare, brânză de vaci, zahăr, coajă de lămâie

Ingrediente:Chirosti_bucovineni_cu_branza_si_lamaie

  • făină
  • lapte
  • 2 ouă
  • ulei
  • sare după gust

Pentru umplutura:

  • brânză de vaci
  • ou
  • zahăr
  • coajă de lămâie

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru tăiţeii de casă. Se întinde aluatul obţinut cu un sucitor pe un fund de lemn şi se taie pătrăţele.

Se umplu pătrăţelele cu brânză de vaci amestecată cu ou, zahăr, coajă de lămâie.

Se lipesc în triunghi şi se fierb în apă clocotită cu sare timp de 10 minute. Se pot fierbe şi pe baie de abur. Se servesc calzi cu ceapă călită în ulei sau cu zahăr.

Chirosti bucovineni cu branza si lamaie

Chirosti_bucovineni_cu_branza_si_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.