Plachie cu crap

Printeaza

 Plachie cu crap

Ingrediente:Plachie cu crap

  • 1 crap
  • 5 cepe
  • 5 roşii,
  • ulei
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 pahar de vin alb
  • făină

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl tai în bucăţi pe care le sărezi şi le dai prin făină, le prăjeşti, apoi le dai deoparte. Cureţi ceapa, o tai solzişori şi o căleşti, roşiile le decojeşti şi le tai rondele.

Ceapa călită o aşezi într-o tavă, apoi pui peştele prăjit, roşiile, foaia de dafin, feliile de lămâie tă­iate subţin, pătrunjelul tocat, piperul şi la sfârşit torni paharul de vin. Dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte gustoasa plachia de crap.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.