Snitele cu tocatura de file de porc
PrinteazaSnitele cu tocatura de file de porc din: cotlet de porc, file afumat, sos, unt, ulei, rosii, orez, fasole, sare, piper, oua, pesmet, faina.
- 1 cotlet de porc de 1,5 kg
- 150 g file afumat şi fiert
- 3 linguri sos alb
- 100 g unt
- 100 ml ulei
- 10 roşii
- 150 g orez
- 300 g fasole fideluţă
- sare
- piper
- 2 ouă
- pesmet
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Tăiaţi cotletele în felii subţiri, daţi-le cu sare şi piper după gust, apoi pudraţi-le cu făină, numai pe o parte şi daţi-le la rece.
Separat, tăiaţi afumătura în cuburi mici, combinaţi-o cu sosul alb şi puneţi-o pe cotlete, pe partea prăjită. Treceţi-le apoi prin făină, ou bătut, pesmet şi prăjiţi-le în ulei.
Aşezaţi şniţelele pe platou, garnisiţi-le cu fasolea fideluţă, fiartă, trecută prin unt şi cu roşiile umplute cu orez fiert. Se servesc cu sos.
Pofta buna!