Snitele cu tocatura de file de porc

Printeaza

Snitele cu tocatura de file de porc din: cotlet de porc, file afumat, sos, unt, ulei, rosii, orez, fasole, sare, piper, oua, pesmet, faina.

Ingrediente:Snitele cu tocatura de file de porc

  • 1 cotlet de porc de 1,5 kg
  • 150 g file afumat şi fiert
  • 3 linguri sos alb
  • 100 g unt
  • 100 ml ulei
  • 10 roşii
  • 150 g orez
  • 300 g fasole fideluţă
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Tăiaţi cotletele în felii subţiri, daţi-le cu sare şi piper după gust, apoi pudraţi-le cu făină, numai pe o parte şi daţi-le la rece.

Separat, tăiaţi afumătura în cuburi mici, combinaţi-o cu sosul alb şi puneţi-o pe cotlete, pe partea prăjită. Treceţi-le apoi prin făină, ou bătut, pesmet şi prăjiţi-le în ulei.

Aşezaţi şniţelele pe platou, garnisiţi-le cu fasolea fideluţă, fiartă, trecută prin unt şi cu roşiile umplute cu orez fiert. Se servesc cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.