Fasole alba cu frunze de sfecla

Printeaza

Fasole alba cu frunze de sfecla din: frunze de sfecla, cimbrisor, cimbru, usturoi, ansoa, ulei de masline, fasole, unt, sare de mare, piper, lamaie.

 

Ingrediente: 

  • 2 maini de frunze de sfecla
  • 1 mana de frunze de cimbrisor sau cimbru
  • 2 catei de usturoi, decojit si tocat
  • 2 fileuri de ansoa
  • ulei de masline
  • 1 conserva de fasole de 400 g, scursa
  • 1 cub de unt
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • lamaie

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti frunzele de sfecla in apa sarata clocotita pana se inmoaie, apoi scurgeti apa si puneti frunzele deoparte.

In acelasi vas, turnati vreo 2 linguri de ulei de masline si prajiti ierburile, usturoiul si fileurile de ansoa.

Adaugati fasolea pentru a o incalzi, odata cu aceasta turnand si 1 lingura de apa.

Dupa 1 minut, puneti inapoi in vas sfecla, adaugand apoi untul.

Amestecati totul si asezonati, dupa gust, cu sare, piper si putin suc de lamaie.

Serviti imediat.

 

Fasole alba cu frunze de sfecla

Fasole_alba_cu_frunze_de_sfecla

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.