Crema aromata de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de crema de branza cu: zahar, zahar vanilat, capsune, frsca, ciocolata alba, zeama de lamaie.

Ingrediente:Crema_aromata_de_branza

  • 200 g brânză grasă de vaci
  • 100 g zahăr
  • 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
  • 350 g căpşune
  • 400 ml frişcă
  • 100 g ciocolată albă
  • 2 linguriţe cu zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Amestec-o apoi energic cu zeama de lămâie, zahărul şi zahărul vanilat, până se topeşte zahărul.

Separat, bate frişca şi topeşte cio­colata la bain-marie. Incorporează frişca şi ciocolata în amestecul de brânză.

Pune în boluri crema astfel obţinută şi las-o la rece aproximativ 30 de minute. Serveşte rece, cu felii de căpşună.

Crema aromata de branza

Crema_aromata_de_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.